reede, 1. oktoober 2010

Petersellipesto ja õunakompott

Nonii, kuu aega on viimasest postitusest, kuna ma midagi muud asjalikku vahepeal teinud ei ole, siis riputan oma viimased hoidised üles.Kuna olen maniakaalne õunakompoti fänn, siis ei jäänud see ka sel aastal tegemata, seekord siis inglise stiilis, ingveri ja rosinatega, aga loomulikult ei jätnud ma välja kaneeli.
Ja siis minu petersellipesto. Retsepti taas ei kasutanud, tehtud tundega, basiiliku asemel petersell, seedriseemnete asemel kreekapähkel ja mandel ning nagu ikka parmesaan, oliiviõli ja küüslauk. Kui pesto säilitamise kohta uurisin, avastasin rõõmuga, et sobib väga hästi külmutamiseks. Soovitati külmutada jääkubikuvormis ja siis ümber pakkida. Kuna meie külapoes on ainult kilest jäävormid, siis ostsin paki papptopse ja külmutasin neis parajad kamakad ja siis tõstsin suurde karpi ümber, kust siis hea portsu kaupa võtta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar


Photobucket